Esteu aquí: Inici / Catàleg de recursos / Programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut (REMS)
lupa
Mapa de recursos

Programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut (REMS)

Salut

Ciutadania i Participació

Gent gran

Comarcal

Descripcio

El Programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut té per objectiu la millora de la qualitat de vida de persones que comencen a tenir algun problema de memòria i/o malalties pròpies del procés d'envelliment, oferint informació i suport a les seves famílies i mantenint el màxim de temps possible les capacitats físiques i cognitives. Així mateix, el projecte contribueix a pal·liar situacions d'aïllament social de les persones grans. Els participants accedeixen a uns serveis innovadors, integrals i efectius adaptats a les noves necessitats de la societat i a uns preus socials molt assequibles.

Dades bàsiques de recurs

Agent promotor
EspaiSocial Vilanova i la Geltrú 
Data d'inici del recurs
01/01/2014
Data de finalització del recurs
31/12/2020
Preu
Consultar
Altres àmbits

       

Contacte del recurs

Adreça
EspaiSocial Vilanova i la Geltrú. Rambla Salvador Samà, 18.
Telèfon
93 893 76 53
Correu
cxvilanova@peretarres.org /// vilanovailageltru@espaisfcatalunyalapedrera.org
Pàgina web
http://www.fundaciocatalunya-lapedrera.com/ca/home
Horari d'antenció al públic
-
Més informació
93 893 76 53

Detalls

Requisits d'accés al recurs

 

Per petició de les famílies actualment el projecte REMS funciona dos matins a la setmana, els dimarts i dijous en horari de 10:00 h a 13:00 h amb intenció d'anar ampliant dies d'atenció segons les necessitats i peticions de les famílies. Comptem amb diversos professionals de l'àmbit d'atenció a la dependència per tal de portar a terme un treball enriquidor i satisfactori pels usuaris i les seves famílies.
El projecte REMS. Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut té per objectiu la millora de la qualitat de vida de persones que comencen a tenir algun problema de memòria i/o malalties pròpies del procés d'envelliment, oferint informació i suport a les seves famílies i treballant per mantenir el màxim de temps possible les capacitats físiques i cognitives de les persones grans participants. L'objectiu primordial del projecte REMS és treballar les capacitats físiques i cognitives de les persones grans participants d'una manera lúdica i divertida en un ambient tranquil i relaxat on tant els usuaris com les seves famílies se sentin a gust i acompanyats.
Si teniu coneixement de famílies o persones grans en situació lleu i moderada de malalties que presenten deteriorament progressiu a causa del procés d'envelliment, us agrairíem que en féssiu una derivació al nostre servei per tal de realitzar una primera valoració amb l'usuari o usuària i els seus familiars. Aquesta primera valoració es completament gratuïta per totes les persones que estiguin interessades en participar en el projecte REMS i es sense cap compromís.
Les derivacions les podeu fer trucant o donant el número  telèfon de l'EspaiSocial de Vilanova i la Geltrú a les famílies interessades, es el 93 893 76 53 o enviant un mail a cxvilanova@peretarres.org o vilanovailageltru@espaisfcatalunyalapedrera.org o directament al nostre equipament ubicat a la Rambla Samà, 18 de Vilanova i la Geltrú. Estarem encantats d'atendre a totes les persones que necessitin un servei d'aquestes característiques.
Us agrairíem que en féssiu el màxim de difusió possible entre tècnics i professionals i amb famílies i usuaris que puguin fer ús del recurs.
Per qualsevol dubte o pregunta, no dubteu en contactar amb nosaltres, ho podeu fer enviant un correu a aquesta mateixa adreça electrònica (cxvilanova@peretarres.org) o trucant al telèfon de l'Espai, al 93 893 76 53. Estarem encantats de donar-vos més detalls sobre el projecte d'atenció a la dependència que recentment hem iniciat al nostre Espai Social. En arxiu adjunt us fem arribar un cartell informatiu sobre el projecte REMS on podreu consultar la metodologia de treball i les activitats que engloben el projecte d'atenció a la dependència.

 

Observacions del recurs
 • Seguiment personalitzat i permanent.
 • Atenció i suport continuat i integral.
 • Acompanyament i assessorament durant la malaltia.
 • Equip de professionals especialitzats en malalties neurològiques en fase lleu i moderada.
 • Activitats i serveis per als usuaris i les seves famílies.
 • Proximitat i accessibilitat.