Esteu aquí: Inici / Catàleg de recursos / Espai Sitúa't Vilanova i la Geltrú
lupa
Mapa de recursos

Espai Sitúa't Vilanova i la Geltrú

Salut

Població general

Persones amb malaltia mental

Comunitat Autònoma

Sant Joan

Descripcio

Servei d'atenció a famílies -SAF- i d'nformació, assessorament i acompanyament a la salut mental obert a tota la ciutadania.

Dades bàsiques de recurs

Agent promotor
Federació Salut Mental Catalunya - Activa't per la Salut Mental 
Data d'inici del recurs
01/01/2015
Data de finalització del recurs
01/01/2030
Preu
--
Altres àmbits
Salut Mental

Contacte del recurs

Adreça
C/ Jardins Francesc Macià S/N (Centre Civic Sant Joan)   
Telèfon
654 54 55 05
Correu
fcastellarnau@federacio.salutmental.org
Pàgina web
http://www.salutmental.org/
Horari d'antenció al públic
dilluns, dijous i divendres, de 9 a 14h. Dimarts de 13 a 19 hores. Dimecres de 9 a 19 hores. 
Més informació
http://activatperlasalutmental.org/contacte/

Detalls

Requisits d'accés al recurs

Servei ober a tota la ciutadania interessada en rebre informació, orientació i assessorament específic sobre problemes de salut mental.

L'Espai Situa't és un projecte d"Activa't per la salut mental"que es troba a Igualada, Santa Coloma de Gramanet, Terres de l'Ebre, Tarragona, Sant Boi de Llobregat i Vilanova i la Geltrú. Aquests sis serveis completen la segona fase del desplegament del projecte i es sumen als altres sis que ja van entrar en funcionament el passat mes de febrer a Barcelona (district de Nou Barris), Girona, Granollers, Lleida, Manresa i Sabadell. Els 12 Espai Situa’t són punts d’atenció a persones interessades i/o afectades per un problema de salut mental i les seves famílies i entorn, que ofereix atenció directa i propera, suport, informació, orientació, assessorament i promoció de la inclusió social. És un servei coordinat amb el proveïdor de salut mental del territori i l’associació local.

L'Espai Situa't de Vilanova i la Geltrú, ubicat al Centre Cívic Sant Joan, ofereix informació, orientació i assessorament específic sobre problemes de salut mental a la persona o la família, però també és un espai obert a la ciutadania per informar-se de qualsevol qüestió relacionada amb la salut mental (recursos, serveis, drets, informació jurídica...). Des del seu inici al mes de setembre de 2015, l'espai Situa't de Vilanova i la Geltrú ja ha atès 55 demandes.

A partir del setembre del 2017 començarà a funcionar amb els horaris habituals dels quals us hem informat.

Observacions del recurs

SERVEI D'ATENCIÓ A FAMÍLIES (SAF) - Servei de consulta destinat a informar, orientar i assessorar a familiars i persones que pateixen un problema de salut mental.