Esteu aquí: Inici / Catàleg de recursos
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Altres

Acollida als treballadors de la mar: català per a pescadors
L'objectiu és millorar el nivell de comprensió i expressió oral en català, per tal d'afavorir la seva autonomia personal i la relació amb la comunitat
31/12/2012

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Altres

Acollida familiar a les escoles
L'acollida familiar a les escoles constitueix una eina complementària al treball de les escoles que contribueix a facilitar la incorporació de les persones a la comunitat educativa i a la ciutat, més enllà del marc escolar.
31/12/2012

Ciutadania i Participació

Salut

Gent gran

Acompanyament a domicili
L'acompanyament a domicili consisteix en oferir companyia i suport afectiu a persones grans, que es troben en situació de solitud, amb les limitacions pròpies de l'edat avançada i que tenen escassos recursos socials, mitjançant la visita un cop per setmana d'una persona volunutària.
31/12/2012

Salut

Ciutadania i Participació

Gent gran

Acompanyament esporàdic
Aquest servei ofereix el suport i acompanyament puntual d'una persona voluntària d'Amics de la Gent Gran, a persones grans a realitzar gestions de diferents tipus: mèdiques, administratives, i per la qual cosa han de desplaçar-se fora del seu domicili.
31/12/2012

Treball i ocupació

Persones amb discapacitat

Agent venedor del cupó ONCE
Persones venedores dels cupons de loteria ONCE
01/01/2020

Habitatge

Ajuts a la rehabilitació d'habitatges
Amb aquesta convocatòria, l'Ajuntament vol reduir el nombre d'immobles desocupats del municipi, facilitant que s'hi puguin dur a terme les petites reformes o rehabilitacions necessàries per a que s'hi pugui entrar a viure que, sovint, les persones propietàries no poden executar pel seu compte. Per altra banda, aquest ajut permetrà oferir en lloguer aquests habitatges a preus assequibles mitjançant la Borsa de Mediació per al Lloguer Social, servei que l'Ajuntament ofereix gratuïtament des de l'any 2009 en virtut del conveni signat amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. El termini per sol·licitar les subvencions s'ha ampliat fins el 30 de juny de 2013.
30/06/2013

Altres

Persones aturades

Ajuts al transport públic per a persones en situació d'atur
El preu del títol de transport bonificat dins els àmbits integrats serà sempre el corresponent al consum d’una T-10 d’1 zona al mes, independentment del nombre de zones. Amb caràcter general les bonificacions es realitzaran en el total d’una zona. En funció de la prescripció de l’oficina de Treball del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), que determinarà quin és el principal desplaçament que ha de realitzar el beneficiari d’aquesta mesura per facilitar la mobilitat per a la reinserció laboral, es podrà procedir a les bonificacions en títols de més d’una zona. Tarifes: Àrea de Barcelona: - Títol de transport sobre el que s’aplica la bonificació: T-Trimestre. - Preu de la T-Trimestre: 142,00 euros. - Preu bonificat: 29,40 euros. - Estalvi acumulat:: 112,60 euros. - Viatges il·limitats durant 3 mesos.
31/12/2013

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Infància

Famílies amb dificultats econòmiques

Altres

Ajuts econòmics per activitats d'estiu per infants i adolescents: casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades
Propostes organitzades per l'època de les vacances d'estiu per infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú amb la intenció de potenciar l'educació en el lleure i convertir un temps d'oci amb un espai lúdic ple de possibilitats pedagògiques. Casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades.
17/05/2013

Educació i Formació

Infància

Joventut

Persones amb discapacitat

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2014-2015.
30/09/2014

Habitatge

Altres

Alberg de persones sense sostre (Tarragona)
L'alberg de Tarragona, gestionat per la Fundació Bonanit, fa suport a situacions fràgils sense sostre. L'alberg consta de 5 habitacions, lavabos, sala d’estar, sala de taquilles i sala amb rentadora i sala amb rentadora i secadora de roba. Les persones que arriben a la casa són derivades pels serveis socials de l’Ajuntament o per altres entitats. Gestionat per voluntaris i professionals.
31/12/2014