Esteu aquí: Inici / Catàleg de recursos
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Educació i Formació

Infància

Centre de Mediació Social de Creu Roja
El projecte del Centre de Mediació Social és un projecte en el qual infants d'entre 6 i 12 anys realitzen activitats educatives i de reforç escolar 2 dies a la setmana. Aquest és un dels projectes nous d'atenció a la infancia i les famílies.
31/12/9999

Educació i Formació

Persones amb discapacitat

Nou servei d'atenció en sexoafectivitat per a discapacitats
Entra en funcionament un nou servei d'atenció i assessorament en sexoafectivitat per a persones amb discapacitat, les seves famílies i per als professionals que treballen en aquest àmbit. SAS-DI és una inicitiava que ha impulsat Dincat conjuntament amb la Fundació Vicki Bernadet i Aspanin. L'objectiu és que aquestes tres entitats treballin de forma coordinada en l'assessorament i la intervenció de tipus formatiu i socioeducatiu. Una de les principals línies de treball serà la prevenció, la detecció i la intervenció en relació als abusos sexuals.
31/12/2014

Persones amb discapacitat

Projecte Respir
El Projecte Respir es fonamenta en el fet que les famílies de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) poden tenir una xarxa de suport natural -família extensa, veïnatge, cangurs, etc- més reduïda que les famílies que no es troben en aquesta situació, cosa que els dificulta deixar el seu fill a càrrec d’algú de la seva confiança en moments de necessitat (degut a problemes de relació amb la persona amb discapacitat intel·lectual, problemes de salut, etc.). El Servei de Respir és un servei destinat a les famílies que tenen un membre amb DID que ofereix un suport puntual en la seva atenció i cura, intentant disminuir en la mesura del possible, l’estrès que això els hi suposa promovent el desenvolupament d’una vida familiar i social el més satisfactòria possible.
31/12/2014

Salut

Ciutadania i Participació

Gent gran

Programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut (REMS)
El Programa de reforç i estimulació de la memòria i la salut té per objectiu la millora de la qualitat de vida de persones que comencen a tenir algun problema de memòria i/o malalties pròpies del procés d'envelliment, oferint informació i suport a les seves famílies i mantenint el màxim de temps possible les capacitats físiques i cognitives. Així mateix, el projecte contribueix a pal·liar situacions d'aïllament social de les persones grans. Els participants accedeixen a uns serveis innovadors, integrals i efectius adaptats a les noves necessitats de la societat i a uns preus socials molt assequibles.
31/12/2020

Economia i renda

El Traster, mercat de segona mà
Mercat de segon mà de compra-venda de diferents objectes: Libres, mobles, discs, dvd, instruments musicals, material informàtic, eines, roba, joguines, mobles, monedes, productes de elaboració pròpia, altres. No Animals, aliments o productes de outlet. El local te espai per 20 parades. Tothom por demanar una taula (les cedeixen) per vendre el que tingui, a un preu per torn de 10€ si és un particular i de 5€ si és una entitat. Els torns són de matí o de tarda, en els horaris d’obertura del traster: - Divendres de 17 a 21 hores - Dissabte de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. - Diumenge de 10 a 14 i de 17 a 20 hores.
31/12/2014

Ciutadania i Participació

Infància

Recollida joguines usades
Recollida de joguines usades en BON ESTAT, especialment en l'època de Nadal
15/01/2100

Habitatge

Joventut

Persones amb discapacitat

Dones

Famílies amb dificultats econòmiques

Famílies monoparentals

Altres

Prestacions per al pagament del lloguer 2013
Aquestes prestacions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya estan adreçades a persones que tinguin dificultats per a pagar el lloguer, que siguin titulars de contractes no superiors als 600€, per la demarcació de Barcelona. La prestació per al pagament al lloguer és un ajut per fer front al pagament del lloguer destinat a famílies o unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. És una prestació que s'atorga per un any, amb possibilitat de renovació de la prestació en els casos que fixa la normativa.
01/07/2013

Educació i Formació

Joventut

Projecte FAR
El Projecte Far va adreçat a nois i noies de 3r i 4t curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que plantegen dificultats en l'aprenentatge, desmotivació, inconstància en el seguiment del ritme establert i perill d'absentisme acadèmic i que precisen d'actuacions individualitzades i adaptacions curriculars per a la seva integració escolar, social i laboral. Aquest projecte, combina la formació a l'Institut amb activitats pràctiques, mitjançant el desenvolupament de diferents oficis dins l'empresa ordinària.
31/12/2030

Ciutadania i Participació

Salut

Persones amb malaltia mental

Persones amb discapacitat

Club Social del Garraf
El Club Social del Garraf es un servei d'integració comunitària per a persones amb problemes de salut mental. Mitjançant la realització d'activitats de lleure tractem de trencar l'aïllament i afavorir les relacions socials dels socis del Club.
01/01/2030

Treball i ocupació

Educació i Formació

Població general

Adults

Joventut

Persones amb discapacitat

Persones amb malaltia mental

Persones immigrades

Persones aturades

IMET. Institut Municipal d'Educació i Treball
L'Institut Municipal d'Educació i Treball és un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Que ofereix els serveis d'Educació, Treball i l'Escola de Formació Aeronautica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).
31/12/2030