Indicadors
Esteu aquí: Inici / Observatori Social / Observatori

L'Observatori és l'apartat on podreu consultar dades, informes i estadístiques actualitzades sobre la nostra ciutat i la situació social. També trobareu recerques, diagnosis i estudis de la zona que ens ajuden a saber cóm estem avui per desenvolupar elements de futur per un demà cada cop més inclusiu.

Podeu consultar els diferents documents de les nostres recerques i plans:

 

  1. Quan els pilars s'ensorren
  1. Infografia del Pla d'Acció per a la Inclusió Social 2013-2015
  2. Document extens de la diagnosi 2011
  3. Document de síntesi de la diagnosi 2011
  4. Mapes de vulnerabilitat social de la ciutat 2012

File Pla d'Acció per a la Inclusió Social 2013-2015 a VNG
Propostes d'Actuacions
File Llars de persones que viuen soles a VNG, 2018
Persones que viuen soles a VNG: - Comparativa territorial amb el Garraf, la província de BCN i Catalunya. - Any 2018: persones que viuen soles a VNG per grans grups d'edat i per barris. - Tendència de canvi 2011-2018: persones que viuen soles per grans grups d'edat i per barris.
File Dades Sociodemogràfiques de VNG 2017
Aquest informe social de dades sociodemogràfiques té com a objectiu ser el punt de partida d'un seguit de productes propis sorgit de l'Observatori Social de Vilanova i al Geltrú. Es mostren dades de la població, dependència, l'origen d'aquesta i dades de barris.
File Observatori Social de VNG
Què és ? què oferim ? per a que treballem ? La nostra finalitat és aprofundir en el coneixement de la situació social de la nostra ciutat i generar línies i estratègies per a actuacions públiques més inclusives a Vilanova i la Geltrú.
File Infografia vng[in]clusió
En aquesta infografia us expliquem què fem des de l'Oficina Tècnica d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú per millorar i promoure la inclusió social del nostre municipi.
File Indicadors de risc social i exclusió social a VNG, 2016.
Recull d'indicadors sociodemogràfics, d'ocupació i treball, dels serveis socials bàsics, d'educació i emergència habitacional, per l'elaboració del pla de xoc 2016.
File Infografia de la Diagnosi de l'abordatge de l'atenció en salut mental a VNG
Breus idees i conclusions de l'estudi sobre l'estat de la coordinació de serveis i les necessitats psicosocials de les persones amb un trastorn mental i les seves famílies
File Diagnosi de l'abordatge de l'atenció en salut mental a VNG
Un estudi sobre l'estat de la coordinació dels serveis i les seves necessitats psicosocials de les persones amb un trastorn mental i les seves famílies
File Quan els pilars s'ensorren
File Nous mapes de vulnerabilitat 2012
Mapes d'exclusió social, vulnerabilitat i risc social de Vilanova i la Geltrú
File Mapes vulnerabilitat social 2011
File Diagnosi síntesi
File Diagnosi document extens abril 2012