Esteu aquí: Inici / Noticies

Notícies

NOTÍCIES DESTACADES

NOTÍCIES ANTERIORS

12/03/2018

Les persones amb discapacitat falten més a la feina ? El divendres 16 de març es presenta al Neàpolis un estudi que ho desmitifica

L’IMET amb el suport de la Federació d’Empresaris del Gran Penedès (FEGP) proposa aquesta jornada, amb la col·laboració de la mútua de treball ACTIVA MÚTUA. Així, es presenta el proper divendres 16 de març, de les 12 a 15 hores, l’estudi “Impacte zero de la disCAPACITAT en l’Absentisme Laboral”. Aquesta jornada està oberta a totes les empreses del Garraf i a qui estigui sensibilitzat en el tema i vulgui assistir-hi.

02/03/2018

T'agradaria aprendre consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar a l'hora de cuinar ? El nou taller de cuina de l'Economat ensenyarà l'art de transformar el que tenim a la nevera en un bon àpat

Un taller gratuït i oberta a tothom, que s'ha organitzat en dues sessions a escollir per facilitar l'assistència. Així, la primera sessió tindrà lloc dimarts 6 de març de 10 a 12 h, i la segona dimarts 13 de març de 17 a 19 h. Totes dues sessions es faran al centre cívic de la Geltrú, i les places són limitades.

26/02/2018

Àgora Equitat - Hivern 2018. Activitats que promouen la convivència i l'equitat a Vilanova i la Geltrú. T'hi vols apuntar ?

Xerrades, exposicions, formació, trobades, actes simbólics... L'Àgora pretén ser un marc de planificació de diferents activitats i una eina de coordinació i participació amb l'objectiu d'incloure la perspectiva de gènere a la nostra ciutat i fer avançar la nostra societat en la línia d'una major igualtat de valors entre homes i dones.

15/02/2018

Sou pares i us agradaria rebre suport en la criança del vostre nadó ? L'Espai Nadó de VNG és un servei per a famílies amb nadons de 0 a 9 mesos on poder compartir experiències i vivències sobre la maternitat, la criança i l'educació.

Les sessions es duran a terme a través d'un treball grupal que possibiliti un clima de relació afectivo-social entre els membres del grup i amb l'acompanyament i suport de professionals. Les persones interessades a participar en aquest grup es poden posar en contacte amb l'Oficina deServeis Socials i Salut. Els tallers comencen el 27 de febrer.

05/02/2018

What's up: com vas de salut mental ? Projecte impulsat per Obertament arreu de Catalunya i que es du a terme a VNG en 4 centres de secundària. Té com objectiu trencar amb el tabú i reduir l'estigma de la salut mental entre els i les joves.

L'alulmant de 3r d'ESO de 4 centres de secundària de VNG hi participen. El projecte s'inicia al nostre municipi gràcies a l'impuls de la Regidoria de Salut i la coordinació amb el Servei d'Educació de l'IMET i també implica les entitats del territori relacionades amb la Taula de Salut Mental del Garraf com són Activament i AFFAMG.

05/02/2018

A VNG s'està treballant amb el Pla d'Igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i el Pla per la diversitat sexual i de gènere

La Regidoria de Convivència i Equitat està treballant en l'elaboració d'aquest pla amb la voluntat de continuar avançant amb polítiques d'equitat de gènere a la nostra ciutat. Per assolir aquest objectiu és imprescindible la participació de la comunitat (entitats, persones expertes, ciutadania ...), i la col·laboració d'altres institucions i agents del territori implicats. Per a l'elaboració dels dos plans, l'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

29/01/2018

Nou conveni de col·laboració del projecte Trànsit de l'IMET i l’Hospital de Sant Antoni i la Fundació per tal de promoure pràctiques en un entorn de treball real

El Projecte Trànsit gestionat i desenvolupat per l'IMET té com a objectiu desenvolupar accions de capacitació laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual que hagin finalitzat la seva formació obligatòria en l'escola inclusiva i que encara no estan preparats per entrar en un recurs d'inserció laboral.

29/01/2018

Projecte "El mirall. I tu, què fas davant el bullyng" ?, adreçat a joves de l'últim cicle de primària i de 1r de l'ESO i que té per objectiu la prevenció d'assetjament entre iguals.

Durant el curs escolar 2017-2018, la Regidoria de Salut de l'Ajuntament de VNG impulsa aquest projecte en coordinació amb la Regidoria d'Educació a través de 4 centres pilots d'educació.

22/01/2018

Lectura en veu alta per a persones amb discapacitat visual a la Biblioteca Armand Cardona amb la col·laboració de l'ONCE de VNG

Les inscripcions s'avui, 22 de gener, i es poden fer a la mateixa biblioteca. Es tracta de tallers de lectura dirigits a persones amb discapacitat visual (baixa visió o ceguera) a qui els agradi la literatura i conduïda per persones voluntàries. Apunta't o fes córrer la veu !

19/01/2018

El diumenge 28 de gener es presenta "Nocturn per acordió" al Teatre Principal de VNG basada en els poemes de Joan Salvat Papasseit

Es tracta d’una obra ben especial a càrrec de vuit actrius i actors del Club Social del Garraf, gestionat per Atra Associació. Una manera d'acostar el teatre i el món de la interpretació a les persones amb algun diagnòstic de salut mental.