Esteu aquí: Inici / Noticies

Notícies

NOTÍCIES DESTACADES

NOTÍCIES ANTERIORS

14/09/2017

Nou grup de suport emocional i ajuda mútua per a familiars cuidadors

Recurs que proposa Serveis Socials de l'Ajuntament de VNG amb el suport de la Diputació de Barcelona per oferir suport emocional a les persones cuidadores de persones amb dependència. Les persones interessades en apuntar-se s'han d'adreçar a l'EAD- Equip d'Atenció a la Dependència.

05/09/2017

Es signa un conveni de col·laboració solidària del projecte "Odontologia x Tothom"

Aquest acord permet crear una primera xarxa assistencial local amb la contribució dels Serveis Socials de VNG, les àrees bàsiques de salut, les clíniques privades i els professionals compromesos en la millora de la salut bucodental del municipi. Principalment, per garantir l'extensió de l'assistència odontològica a les famílies en situació de vulnerabilitat social.

04/09/2017

Els Patis Oberts tornen a obrir aquest setembre a VNG

El primer cap de setmana de setembre tornen a obrir els patis de les escoles de l'Arjau, Ginesta, Ítaca i Llebetx. Els patis oberts són espais d'ús públic per a que infants, joves i les seves famílies puguin gaudir d'aquestes zones d'esbarjo fora d'horari escolar en cap de setmana i període de vacances escolar.

04/08/2017

Ja es fa la valoració de la discapacitat i la dependència a La Plataforma Centre Multiserveis de VNG

Des de fa una setmana, La Plataforma acull les oficines de valoració del CAD, i properament s'hi sumarà el SEVAD. Per tant la ciutadania que vulgui obtenir la valoració del grau de discapacitat i dependència, ja no s'haurà de desplaçar a BCN.

26/07/2017

La mesquita de VNG organitza una campanya de donació de sang

El Banc de Sang i de Teixits instal·larà la unitat mòbil davanat la mesquita aquest diumenge 30 de juliol de 10 a 14h. La campanya de donació de sang d'enguany té el lema "La teva sang diu coses. Comparteix-la".

25/07/2017

Nova pàgina web del Pla de Xoc per a l'Emergència Social 2017 a VNG

A través de la pàgina web, registrant-se prèviament, es poden consultar totes les propostes, fer reflexions generals, compartir a les XS... a més es pot fer el seguiment del compliment de les propostes. Participa-hi !

14/07/2017

El Servei Local de Teleassistència disposarà d'una unitat mòbil a VNG

S'instal·larà una unitat mòbil del Servei Local de Teleassistència a la Plataforma Centre Multiserveis per tal de donar servei a VNG a aquelles persones usuàries del servei, que són majoritàriament, persones grans que viuen soles.

14/07/2017

Nou servei d'Atenció Integral local per a les persones LGTBI a VNG

Per tal de garantir els drets de tota la ciutadania a través d'aquest servei que depèn de la regidoria de Convivència i Equitat i que ja està en funcionament a l'Espai d'Equitat, a l'entrada de l'Ajunatment vilanoví. Aquest servei informa i assossora sobre diferents recursos i serveis i atèn incidències, i si hi ha casos de discriminaicó en relació als drets del col·lectiu.

29/06/2017

Pla de mesures de foment del civisme i convivència a VNG

Pla que té en compte les necessitats i demandes de diferents entitats i persones a títol individual durant un procés participatiu que s'ha fet el mes de gener i febrer del 2017. El proper dimarts 4 de juliol es presentarà l'esborrany d'aquest pla amb diferents eixos d'actuació i accions pel foment del civisme i convivència a la ciutat.

08/06/2017

La Cohesió i Inclusió Social a través de l'Esport a VNG... consulteu l'oferta què hi ha !

El 8 i 9 de juliol tindrà lloc el Juanita's Vilanova Beach Sport Festival on es promou la pràctica d'activitats esportives que tenen com a element comú el lliscament sobre l'aigua o asfalt. També us informem d'altres activitats i programes esportius que es fan a VNG obertes a tothom, i amb clau social. Us hi esperem !!