Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Xerrada "Tinc un fill/a amb TEA (Trastorn Espectre Autista)" aquest dijous 24 de maig de 18 a 19.30h a l'IMET a càrrec de l'Associació Autisme amb Futur.
L'objectu d'aquesta xerrada és donar informació i respondre dubtes a les famílies que tenen un fill/a amb TEA des del punt de vista de la família i associatiu. La xerrada anirà a càrrec de l'Associació Autisme amb Futur. Aquesta és una de les activitats que té lloc en el Cicle de Xerrades de l'IMET 2017-2018. La inscripció és gratuïta i les places limitades.

L'Associació Autisme amb Futur està formada per un grup de famílies de la comarca del Garraf i Penedès amb fills/es diagnosticats amb trastorn de l'Espectre Autista (TEA). La xerrada anirà a càrrec de Vanessa Tello i Verònica Masdeu de l'Associació Autisme amb Futur.

Aquest trastorn, conegut també com a TEA, és un trastorn del neurodesenvolupament infantil, que condicionen principalment, les competències habituals de l'ésser humà per relacionar-se, comunicar-se, jugar i compartir interessos comuns amb altres persones.

El nom de l'associació és Autisme amb Futur, perquè tenen clar que amb l'atenció i els recursos adequats els nens amb TEA poden tenir un futur millor. A través de l'associació es vol donar suport i acompanyar a altres famílies que acaben de rebre un diagnòstic.

Continguts

- Què és el TEA?

- Primers símptomes: detecció del trastorn.

- Després del diagnòstic.

- Entendre el TEA: taller de sensibilització.

- El moviment associatiu, principals demandes.

Metodologia

Format xerrada, taller participatiu i dubtes.

Destinataris

Famílies amb persones amb TEA i qualsevol altra persona interessada.

Durada

1 sessió d'1 hora i mitja.

Observacions

Inscripció gratuïta. PLACES LIMITADES

Omplint aquest formulari.

O bé trucant al 938140440, preguntar per Cristina Lorente o bé per mail clorente@imet.cat

Imatge utilitzada de: "Designed by Bristekjegor / Freepik"

Més informació

Enllaç web IMET - Cicle de Xerrades 2017-2018