Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Últimes places per la Jornada de la Inclusió Social, enguany dedicada a la cultura i l'art com a eina de transformació social... comptem amb tu !
Aquest dimecres 29 de novembre celebrem la VII edició de la jornada de la inclusió social a Vilanova i la Geltrú al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú. L'aforament és limitat i les places gratuïtes. T'hi esperem !

En aquest LINK podeu veure el CLIP PROMOCIONAL de la jornada

La Jornada comença a les 9 fins les 14h a l'Auditori de Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

Podeu consultar el PROGRAMA i fer les vostres inscripcions en el següent LINK.

Enguany se celebra la setena edició d'aquest espai de coneixement i debat, on es tractarà a fons la dimensió social i inclusiva de la cultura i el paper que juga l'expressió artística en i per a la transformació social, així com la necessitat de fer accessible la participació artística i generar oportunitats a una societat diversa.

La jornada va dirigida a tots/es aquells/es professionals de l'àmbit social, cultural, artístic, docent, investigadors/es, estudiants, entitats, i a qualsevol persona que estigui interessada en temes de cultura, gestió cultural i inclusió social.

Les places són limitades i les inscripcions són gratuïtes, i es poden realitzar a través del següent FORMULARI. Per a qualsevol aclariment, podeu contactar amb vnginclusio@vilanova.cat o al 93.914.00.00 (extensions 3426 o 3423).

Us hi esperem !!