Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Trobada de grups de joves LGTB a VNG per tal d'elaborar un vídeo per sensibilitzar els joves sobre la realitat dels joves, gais, lesbianes, transexuals, bisexuals o queer.
Aquest dissabte 29 de setembre ha començat el projecte de treball conjunt del Grup de joves LGTB de Vilanova i la Geltrú i els grups de joves del Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" dels districtes de Sants i Les Corts de Barcelona, dinamitzat per l'Associació Pandora.

Així, dissabte es van reunir durant tot el dia més de vint nois i noies dels grups de VNG i de Sants i les Corts, a l'Oficina Jove de Vilanova i la Geltrú. Al llarg del mes d'octubre es preveu una altra trobada per tal d'acabar el projecte amb la confecció del vídeo de sensibilització. Aquest vídeo que s'elaborarà pretén de ser una eina contra la discriminació per raó d'orientació o identitat sexual i de gènere.

GRUP DE JOVES LGTB i ALIATS

El "Grup de Joves LGTB i aliats" és una iniciativa conjunta de les regidories de Joventut i de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Aquest és el tercer curs que funciona, i té com a objectiu l'acompanyament dels i les joves LGTBI del municipi. Es reuneix quinzenalment a l'Oficina Jove, assistit per personal tècnic de l'Oficina Jove i de l'Espai d'Equitat, i realitza activitats diverses.

El Programa d'acció socioeducativa "A partir del carrer" és un servei que detecta adolescents i joves que fan del carrer el lloc prioritari de relació, i els ofereix acollida, orientació i activitats que els apropin als serveis i equipaments del barri, amb l'objectiu de millorar la convivència amb l'entorn i ampliar les seves possibilitats de promoció personal i social.

MÉS INFORMACIÓ.