Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Tornen els tallers de resiliència per a nens i nenes que han viscut situacions de violència masclista
Coincidint amb l'inici del curs escolar, la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, enceta de nou els Tallers de Resiliència per tal de reforçar i promoure les capacitats d'autoestima, intel·ligència emocional i habilitats comunicatives dels infants.

Tornen els tallers de resiliència per a nens i nenes que han viscut situacions de violència masclistaTornen els tallers de resiliència per a nens i nenes que han viscut situacions de violència masclistaAquests tallers estan conduíts per una psicòloga especialitzada i s'ofereix al nen o a la nena la possibilitat de ser estoltat/da,de parlar sobre els seus sentiments i poder normalitzar les seves emocions. A nivell cognitiu, els tarllers volen contribuir a reestructurar els valors i creences dels infants envers la violènciai les relacions de pau. A nivell conductual s'ajuda en la inseguretat que puguin sentir, personalitzant els recursos i les estratègies d'afrontament.

 

 

Qui pot participar ?

Nens i nenes de 6 a 10 anys i d'11 a 15 de Vilanova i la Geltrú. Les places són limitades. Cal fer una entrevista prèvia amb la psicòloga especialitzada de l'Espai d'Equitat.

Quan ho fem ?

Durant el curs escolar. Trobades quinzenals els dilluns de 17.30 a 19h a l'Oficina Jove, Rasa del Miquelet, núm 16.

Informació i inscripció

Informació i inscripcions a l'Espai d'Equitat, a la plaça de la Vila, 8, baixos, al correu electrònic equitat@vilanova.cat, o al telèfon 93-816.90.02.