Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Els Patis Oberts tornen a obrir aquest setembre a VNG
El primer cap de setmana de setembre tornen a obrir els patis de les escoles de l'Arjau, Ginesta, Ítaca i Llebetx. Els patis oberts són espais d'ús públic per a que infants, joves i les seves famílies puguin gaudir d'aquestes zones d'esbarjo fora d'horari escolar en cap de setmana i període de vacances escolar.

Els patis oberts és un projecte lúdic, educatiu i de ciutat que amplia les zones del joc i l'esbarjo de la ciutat tot impulsant la utilització dels patis i instal·lacions de les escoles.

El funcionament dels patis oberts va començar l'estiu del 2010 i està impulsat i coordinat pel Servei d'Educació de l'IMET i altres regidories de l'Ajuntament com són Esports, Participació Ciutadana i Convivència. Les escoles que hi participen són:  Ginesta, Llebetx, Canigó, l'Arjau i Ítaca i es compta amb la col·laboració de l'Associació de Veïns del Tacó, l'AMPA de l'escola Llebetx, l'AMPA de l'escola Canigó i l'Associació de Veïns del Barri de Mar i l'AMPA de l'escola Ítaca, respectivament, que s'encarreguen del bon funcionament i bon ús de les inatl·lacions.

Al pati hi ha una persona que anirà supervisant i assessorant sobre el funcionament correcte de les instal·lacions.

ESPORT EN FAMÍLIA

A més, dins l'espai del pati obert, enguany s'ha enjegat una nova activtitat, que és "Esport en família". Aquest projecte dinamitza l'activitat física entre les famílies i dóna una alternativa al lleure als infants i joves i a les seves famílies en un context segur i de proximitat.

Per poder desenvolupar aquest programa és necessària la implicació de les escoles i entitats esportives de VNG. Com ? tot oferint un calendari d'activitats esportives adaptades al públic i a les característiques de cada centre educatiu. Totes les activitats són gratuïtes.

Més informació.