Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Sexualitat i diversitat funcional, a debat
El Cine Club Sala 1 projectarà aquest dimarts 5 de desembre el documental "Yes we fuck" al Teatre Principal, en Motiu del Dia Mundial de la Diversitat Funcional (3 de desembre). Aquesta és una mostra de 6 històries diferents envers l'afectivitat, la sexualitat i la diversitat funcional. Un procès de culminació de la vivència d'històries personals i un procés de creació transformador i engrescador, que no us deixarà indiferents. Us animem a assistir-hi !

‘Yes, we fuck’, un documental sobre sexe, assistència sexual i diversitat funcional que trenca estereotips


El pròxim dimarts 5 de desembre, amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat,  el Cine Club Sala 1 organitza un cinefòrum amb el documental YES, WE FUCK! dels directors Antonio Centeno i Raúl de la Morena.

El documental mostre 6 històries envers la sexualitat i la diversitat f uncional, vivències reals i diverses on la vivència de la sexualitat esdevé una eina de plaer i satisfacció en pro als drets individuals i col·lectius de les persones. Un dels elements que aquest documental manifesta és la necessitat de trencar amb l'associació de la dependència amb la infantilització, termes que es retroalimenten, però que no són el mateix. Alhora, relfexiona sobre l'evidència, encara per normalitzar, de que tots i totes som sers sexuals i sexuats, amb necessitats i desitjos, més enllà de la disposició i grau d'autonomia del nostre cos. Si el tema de la sexualitat és encara tabú, quan s'associa amb la diversitat funcional, encara ho és més... és per això que us animem a veure aquest documental, que engresca i sensibilitza sobre la necessitat de manifestar els drets i necessitats de les persones amb diversitat funcional.

El col·loqui anirà a càrrec de Natalia Nuñez i Yasmina Cano, col·laboradores de l'associació d'oci inclusiu del Garraf, Vilanova Actua, i professionals en l'ambit de la diversitat funcional.


Quan: dimarts 5 de desembre
Hora: 20.30h (obertura de taquilles a les 20h)
Lloc: Teatre Principal de Vilanova i la Geltrú
Preu: 6€ no socis, socis gratuït.