Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / S'obren les inscripcions per la "VII Jornada de la Inclusió Social. L'ART com a eina de transFORMACIÓ"
Vols conèixer projectes artístics que promouen la inclusió social ? o quins factors generen desigualtats en l'accés a a la participació i creació cultural ?... Podràs estar al corrent d'això i molt més a la jornada de la Inclusió Social de VNG el dimecres 29 de novembre de 9 a 14h a l'Auditori del Neàpolis. Places gratuïtes i aforament limitat. Apunta't !

Us esperem el DIMECRES 29 de NOVEMBRE a la sala de l’auditori del Neàpolis (Rambla Exposició, 59-69) on per setè any, organitzem la jornada de la inclusió social a Vilanova i la Geltrú, on comptarem amb els sabers, experiència i expertesa acadèmica en l’àmbit de la cultura i creació artística  des de diferents mirades.

PROGRAMA DE LA JORNADA

La ponència principal anirà a càrrec d'Antonio Ariño, Vicerector de Cultura i Igualtat de la Unviersitat de València i catedràtic de Sociologia de la Facultat de Ciències Socials. La seva investigació es centra en l'àmbit de la Sociologia de la Cultura, Polítiques de Benestar i Teoria Sociológica.

Pel que fa les píndoles d'experiències, podrem conèixer de primera mà l'experiència musical i pedagògica de la Queralt Prats d’ARTransforma, el projecte de teatre de la improvisació a través de la comèdia del grup de teatre del Club Social Andana; la difusió de la dansa inclusiva de l’Associació Innerland Projekt, que col·laboren amb artistes amb i sense diversitat funcional; i l’acompanyament en l’experiència creativa i artística dels artistes d’El Bullidor d’Art amb persones amb trastorn mental d’El Club Social El Turó.

La jornada serà dinamitzada i conduïda per la periodista i escriptora Magda Bandera, directora del diari digital, La Marea.

Les NOVETATS d’enguany són que, la jornada serà interpretada amb llengua de signes, i s’exposarà l’obra artística del grup unicidart, “Més panxa, poc cap” a la biblioteca Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú,

Podeu consultar el programa de la jornada en el següent ENLLAÇ.

COM APUNTAR-SE ?

Aquesta jornada és per a tothom que tingui interés a conèixer més a fons la cultura des d’una dimensió social i inclusiva, i saber de projectes artístics i innovadors que promouen la inclusió de col·lectius en risc d’exclusió social.

Us podeu apuntar emplenant el següent FORMULARI i en breu rebreu una confirmació de la vostra plaça. La inscripció és gratuïta i l’aforament limitat.

QUI ORGANITZA ?

L' Oficina Tècnica d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú