Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Pla de formació per a entitats sense ànim de lucre a VNG aquest juliol 2018. Cal inscripció prèvia a la carpeta ciutadana o a l'oficina d'entitats. T'hi esperem !
L'Oficina d'Entitats organitza per a aquest juliol un Pla de formació per a entitats sense ànim de lucre, que inclou tres tallers amb temàtica ben diversa, que es realitzaran al Centre Cívic de Sant Joan. Temes com l'abordatge de la dispensació responsable d'alcohol, la identificació i prevenció de les violències sexuals en els espais d'oci i la protecció de dades personals de les entitats.

“Què hem de saber i com ho hem de fer per protegir les dades personals que tenim les entitats i associacions?”

El dimarts 10 de juliol i dijous 12 de juliol de 18 a 20 h es farà aquest taller. Servirà per conèixer les principals claus que s'han de respectar segons el Reglament Europeu de Protecció de Dades que és d'aplicació des del 25 de maig de 2018, novetats que s'introdueixen i que són d'obligat compliment en el nou marc de protecció de dades.

“Oci i violències sexuals. La festa com a pretext”

Dilluns 16 de juliol de 18 a 20 h serà el torn d'aquest taller on es parlarà de les violències sexuals, com es construeixen, qui les exerceix, com es generen. També del tipus d'agressions i les conseqüències de la violència, es donaran consells per a la intervenció en violències en els espais d'oci, i es parlarà de la construcció d'espais segurs.

"Dispensació responsable d'alcohol"

Finalment, dilluns 19 de juliol de 18 a 20 h es farà una sessió informativa sobre la dispensació responsable d'alcohol. Servirà a les entitats per adquirir coneixements per saber aplicar les pautes preventives en dispensació responsable d'alcohol, consums de drogues i conductes violentes. Inclou estratègies de prevenció de conductes violentes, informació i reducció de riscos en els consums de drogues oprimers auxilis bàsics, i diverses pautes generals d'actuació.

Inscripcions

Per als 3 tallers cal fer una inscripció prèvia, a través de la Carpeta Ciutadana o a la Regidoria de Participació Ciutadana – Oficina d'Entitats (plaça de la Vila, 8. Telèfon 938140000 extensió 2040).

Podeu consultar el programa complet en el següent ENLLAÇ.

Més informació.