Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / T'agradaria aprendre consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar a l'hora de cuinar ? El nou taller de cuina de l'Economat ensenyarà l'art de transformar el que tenim a la nevera en un bon àpat
Un taller gratuït i oberta a tothom, que s'ha organitzat en dues sessions a escollir per facilitar l'assistència. Així, la primera sessió tindrà lloc dimarts 6 de març de 10 a 12 h, i la segona dimarts 13 de març de 17 a 19 h. Totes dues sessions es faran al centre cívic de la Geltrú, i les places són limitades.

L'Economat vol ser un servei ampli, que vagi més enllà de la distribució gratuïta d'aliments. En aquest sentit, s'intenta repensar constantment i s'obren nous camins per a consolidar-lo com un projecte de ciutat, obert a tothom. Des d'aquesta idea, s'ha creat una àmplia oferta formativa, la temàtica de la qual és l'economia domèstica, en totes les seves vessants, per oferir eines i consells útils per millorar la gestió del pressupost familiar.

En el context en el que s'organitza aquest taller s'aportaran algunes idees i receptes, i tothom podrà explicar les seves. Un taller participatiu i divertit, on es prepararan les receptes, es tastarà el resultat, i els participants s'enduran totes les receptes en un quadern, un receptari amb receptes saludables i molt econòmiques.

Així, amb les sobres podrem aprendre a fer diferents preparacions d'ous, croquetes, mandonguilles, bunyols, arròs, pasta, sopes o empanades.

Qui farà el taller ?

El taller anirà a càrrec de dues cuineres, i s'enriquirà amb l'aportació de tothom, ja que tots tenim aquella recepta “de restos” secreta que podem compartir.

Podeu consultar aquí algunes receptes i trucs per aprofitar les sobres de menjar.

Com inscriure's ?

Cal inscriure's prèviament a ssocials@vilanova.cat, o al telèfon 93-814.00.00, extensió 3476.

MÉS INFORMACIÓ