Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / La Mesa d'Entitats Socials de VNG celebra el Dia Internacional del Voluntariat com a acte de reconeixement i agraïment al voluntariat de les entitats de la mesa
És el cinquè any consecutiu que les 14 entitats que formen part de la Mesa el celebren conjuntament, enguany també amb persones voluntàries d'altres projectes socials de la ciutat. L'acte ha contat amb una conferència inaugural on s'ha parlat sobre el voluntariat i activisme a les entitats, i s'han fet espectacles de teatre i de clown a càrrec de Vilanova Actúa i Activament Delegació Penedès Garraf.

Les Nacions Unides van reconèixer el 5 de desembre com a Dia Internacional del Voluntariat, per tal de contribuir i sensibilitzar el públic de tot el món sobre el voluntariat i totes les seves vessants.

La Mesa d'Entitats Socials de Vilanova i la Geltrú ha celebrat aquest dijous el Dia Internacional del Voluntariat amb un acte al Foment Vilanoví. La celebració consisteix en un acte d'agraïment i reconeixement als i les voluntàries de les entitats de la Mesa que, amb la seva tasca, fan possibles molts projectes socials de la nostra ciutat. Enguany l'acte ha estat conduït pel periodista vilanoví Guillem Mercader, responsable de comunicació i captació de fons de la Fundació Privada Sant Antoni Abat.

Les entitats de la Mesa d'Entitats Socials de VNG ho han celebrat conjuntament, com han fet en els darrers anys. La Mesa és un espai de treball en xarxa permanent on s'aborden objectius socials comuns unint els recursos i capacitats dels 13 projectes i entitats socials que en formen part. S'han aplegat un centenar de persones, la majoria membres, usuàries i voluntàries de les entitats, per reconèixer i agrair la tasca dels i les voluntàries que de manera desinteressada donen suport als projectes socials que repercuteixen en la millora de la qualitat de vida de col·lectius en situació d'exclusió social.

MÉS INFORMACIÓ sobre l'acte

Si esteu interessats en fer voluntariat en entitats socials de Vilanova i la Geltrú podeu fer la sol·licitud a través d'aquest enllaç.