Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / La 8a jornada de la Inclusió Social a VNG tractarà sobre l'impacte de les desigualtats socials en la salut de les persones i com revertir els efectes de l'inequitat en la salut
Com cada any, l'Oficina Tècnica d'Inclusió Social de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú organiztem una jornada on aprofundim sobre alguna temàtica d'inclusió social per tal de transferir coneixement i sensibilitzar sobre aquesta. Enguany la protagonista és la salut de les persones i comptarem amb ponents de primera referents en la recerca acadèmica sobre els determinants socials de la salut i la intervenció comunitària. Tindrà lloc el dijous 29 de novembre al Neàpolis de VNG. Reserveu-vos-ho a l'agenda que us esperem un any més !

La jornada d'enguany serà el DIJOUS 29 de novembre de 2018 de 9 a 14h al Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

La primera part està reservada a l'espai acadèmic on cada ponent presentarà una temàtica determinada i hi haurà una taula rodona entre ambdòs. Seguidament us presentarem experiències innovadores en salut i inclusió social.
Ponents

En Joan Benach és politòleg i professor titular del departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra i director del Grup d'Investigació en Desigualtats en Salut -Employment Conditions Network (GREDS-EMCONET) de la UPF i co-director el Public Policy Center (UPF-John Hopkins University, EEUU). Catedràtic acreditat per l'ANECA, ha publicat i col·laborat en diferents estudis sobre precarietat laboral i salut, el copagament sanitari i la desigualtat, l'estat de benestar i la salut... (+ info)
La Maribel Pasarin és metgessa especialista en medicina preventiva i salut pública. És directora de l'Observatori de Salut Publica de Catalunya de l'Agència de Salut Pública de Barcelona i està implicada en el programa Barcelona Salut als Barris des dels seus inicis (2008). Forma part de la Societat Espanyola d'Epidemiologia i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària  i és membre del Grup d'Atenció Primària Orientada a la Comunitat (APOC). (+ info)
Aquelles novetats sobre la jornada les podreu anar seguint al hashtag  #VIIIJornadaInclusió. Quan tinguem el PROGRAMA de la jornada tancat el publicarem. Ens tornem a veure aviat... us esperem !
Podeu consultar informació de les anteriors jornades o veure els VÍDEOS.