Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Jornada "Habitatge i Gent Gran. Alternatives Habitacionals" el 18 d'abril de 17 a 19.30h al Casal Municipal de Gent Gran de VNG
Aquesta jornada s'emmarca dins el pla de treball del CCdel Garraf en l'àmbit de la gent gran, amb la participació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf. En quina condició estan les persones grans ? quines solcuions s'adopten en els casos de més vulnerabilitat ? quines alternatives per un envelliment digne ? En aquesta jornada es debatrà i reflexionarà sobre aquestes qüestions i molt més.

 

Aquesta jornada s’emmarca dins el pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l’àmbit de la gent gran, amb la participació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf. Des de fa un temps el Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf està treballant per conèixer la situació actual dels serveis i de les dificultats que troben les persones grans als diferents municipis de la comarca. Un d’aquests temes és l’habitatge. ¿En quina condició estan les persones grans? Quines solucions s’adopten en els casos de més vulnerabili-tat? Quines alternatives hi ha per un envelli-ment digne? Els objectius de la jornada són:


- Debatre i reflexionar sobre l’habitatge i com afecta a les persones grans.
- Conèixer les possibles solucions i recursos.
- Conèixer l’abordatge en els casos més vulne-rables.
- Conèixer exemples i alternatives habitacio-nals per a les persones grans.


La jornada constarà de vàries taules amb la participació d’experts en la matèria i diverses experiències. Podeu consultar el programa en el següent ENLLAÇ.

 

Es prega fer inscripció aquí, o bé per telèfon 93 810 04 00 ext. 1210, o al correu nserrano@ccgarraf.cat.