Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Sou pares i us agradaria rebre suport en la criança del vostre nadó ? L'Espai Nadó de VNG és un servei per a famílies amb nadons de 0 a 9 mesos on poder compartir experiències i vivències sobre la maternitat, la criança i l'educació.
Les sessions es duran a terme a través d'un treball grupal que possibiliti un clima de relació afectivo-social entre els membres del grup i amb l'acompanyament i suport de professionals. Les persones interessades a participar en aquest grup es poden posar en contacte amb l'Oficina deServeis Socials i Salut. Els tallers comencen el 27 de febrer.

Què és ?

L'Espai Nadó basa el seu treball en la hipòtesi que la contribució en la formació de les famílies sobre els primers mesos de vida de l'infant, incideix positivament i de forma preventiva per un desenvolupament més saludable. El treball en grup incrementa l'eficiència de les accions i possibilita intercanvis entre les persones assistents situades en un moment similar del cicle vital (el naixement d'un fill o filla), a la vegada que promou noves accions de caràcter grupal dins i fora de l'Espai.

Les sessions es duen a terme amb l'acompanyament i suport de professionals que donen suport a les famílies en aspectes relacionats amb la salut, la psicologia o l'educació emocional. Així mateix, de manera puntual, es convida a especialistes dels diversos àmbits per tractar temes més específics.

Quan ?

A partir del 27 de febrer, i fins al 19 de juny, un nou grup de l'Espai Nadó es trobarà els dimarts de 9.30 a 12.30 hores a La Baldufa, espai municipal per a la infància.

Com inscriure's ?

Les persones interessades a participar en aquest grup es poden adreçar a l'Oficina de Serveis Socials i Salut dins l'horari d'atenció al públic, que és de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h, a més de les tardes de dimecres de 16.30 a 18.30 h.

També es pot trucar al telèfon 93-814.00.00 (extensió 3420) o enviar un correu electrònic a l'adreça espaisfamiliars@vilanova.cat.

Més informació.