Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Ets jove i de VNG ? No saps què fer aquest estiu ? Això et pot interessar: es presenta l'Estiu Mogut 2018, activitats per a joves de 14 a 18 anys durant el mes de juliol
Aquesta segona edició de l'Estiu Mogut ofereix tallers i activitats per facilitar eines d'aprenentatge i l'adquisició de noves capacitats i habilitats als i les participants amb un enfocament lúdic i participatiu. Això ho organitza la Regidoria de Joventut, Infància i Adolescència, conjuntament amb l'Oficina Jove.

S'han programat tallers de cuina, surf, jocs de rol, teatre, fotografia, escalada, personalització de roba i voluntariat en els festivals Nowa Reggae i el Tingladu.

L'Estiu Mogut tindrà una durada de 4 setmanes, amb inici el dilluns 2 de juliol i finalització el 27 de juliol, de dilluns a dijous. S'ha duplicat l'oferta de tallers respecte a l'edició del 2017 per tal de poder oferir activitats tant de matí com de tarda i d'aquesta manera arribar al màxim de joves. Enguany, s'ofereixen un total de 160 places, el doble que l'any passat.

Les activitats de l'Estiu Mogut es faran en diversos espais municipals, com l'Oficina Jove, la Xarxa de centres cívics o el Mur Artificial Escalada, a més de la platja d'Adarró, el Castell de la Geltrú o l'Espai Far.

Com apuntar-se

Les inscripcions es poden fer en persona a l'Oficina Jove (Rasa del Miquelet, 16), de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 16 a 19 h, des d'aquest dilluns 11 de juny i fins a exhaurir les places. El programa, organitzat i finançat per la Regidoria de Joventut, infància i adolescència de la ciutat està coordinat per Actua, cooperativa d'iniciativa social.

Podeu veure totes les activitats aquí.

Més informació a www.estiumogut.blogspot.com, i a les pàgines web de l'Ajuntament i de l'Oficina Jove.