Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Es posa en marxa un nou grup de suport emocional a VNG per a persones cuidadores a la Plataforma Centre Multiserveis
Ser cuidador significa dedicar la major part del teu temps a l'altre, acompanyant-lo i atenent les seves necessitats bàsiques. Per tal d'oferir la millor cura a una persona depenent, la persona cuidadora també ha de tenir cura d'ella mateixa. Aquest és un servei de suport psicològic per a persones cuidadores no professionals. És una iniciativa dels Serveis Socials municipals, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Les persones interessades en aquest tipus de suport per a familiars de cuidadors poden adreçar-se a Serveis Socials

Amb l'objectiu d'ajudar a les persones cuidadores el  dimecres 5 de setembre es va iniciar a La Plataforma Centre Multiserveis un nou grup de suport emocional i ajuda mútua per a familiars cuidadors de persones amb dependència. Consta de 16 sessions d'una hora i mitja de durada i està conduit per una neuropsicòloga de l'Ecom, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

El grup està format per un total de 20 participants, familiars d'usuaris dels diversos serveis que disposa el Consorci de Serveis a les Persones de Vilanova i la Geltrú: Centre de Dia CAPI de Baix a Mar, Centre de Dia Masbau i la Residència Els Josepets. El programa té una durada de 10 sessions d'una hora i mitja, que es realitzaran a la sala d'actes de La Plataforma amb el suport d'un psicòleg.

Les persones interessades en aquest tipus de suport per a familiars de cuidadors poden adreçar-se a Serveis Socials: carrer Sant Josep, 16-22, o telefònicament al 93.814.44.81.

Més informació.