Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / En motiu del #28J, Diada Internacional de l'Alliberament LGTBI, a VNG es celebren un seguit d'activitats per a commemorar l'acte
El 28 de juny es dinamitzaran actes com la lectura del manifest, l'inauguració de bancs amb colors trans i projeccions de pel·lícules en relació al Dia Internacional de l'Alliberament Lesbià, Gai, Transsesxual, Bisexual i Intersexual. Organitza les activitats la Regidoria de Convivència i Equitat de VNG.

El dia 28 de juny, Diada Internacional de l’Alliberament Lesbià, Gai, Transsexual, Bisexual i Intersexual, (LGTBI), es commemoren els fets que van succeir el 28 de juny de 1969, a Nova York (EUA) i  que van marcar l’inici de l’alliberament d’aquest col·lectiu.

En motiu d’aquesta diada s’han programat diferents activitats per al #28J a VNG que podeu consultar en el següent PROGRAMA: Sessions de cine club, inauguració dels bancs amb els colors trans, lectura de manifest... i molt més !

Aquest seguit d'activitats han estat organitzades per l'Espai d'Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el suport de la Diputació de BCN i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

Us animem a participar-hi !!!!

Més informació