Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Cicle de Debats CiutadanaMent per visibilitzar la salut mental i promoure el seu coneixement des d'una visió comunitària
Amb el títol "La Solitud a les Ciutats", s'enjega el segon debat d'aquest cicle que té per objectiu elaborar de forma participativa recursos per combatre l'aïllament social. Organitza la Taula de Salut Mental del Garraf, iniciativa comarcal que compta amb diferents ens locals i serveis de la xarxa d'atenció a la salut mental de la comarca. Per participar cal fer inscripció prèvia. Us esperem !

Aquesta iniciativa promoguda per la Taula de la Salut Mental del Garraf té com a objectiu que entre tots, cadascú des de la seva visió com a Ciutadans, puguem aportar idees, eines i estratègies per tenir una millor salut mental. Des de la Taula reivindiquem una salut mental col·lectiva i que el debat ens ajudi a construir un decàleg per tenir una comunitat més empoderada, una ciutat més saludable i uns ciutadans més compromesos amb la comunitat.

Cal fer inscripció prèvia per telèfon i/o whatsapp al 616 570 199 i de forma telemàtica en aquest formulari

El primer debat amb el títol “Construïm la salut mental de les ciutats” es va dur a terme el 10 d'octubre del 2017 al Centre Cívic de La Geltrú i va comptar amb una participació de 35 ciutadans i ciutadanes de la comarca que van mostrar-se interessats en el tema. Les principals conclusions del debat van apuntar a que tots i totes tenim part de responsabilitat per a crear ciutats amb una millor salut mental.

Més informació en aquest LINK.