Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Campanya per garantir àpats equilibrats durant l'estiu mitjançant l'entrega d'aliments frescos a les famílies amb infants i adolescents.
La campanya per pal·liar la vulnerabilitat alimentària durant el període de vacances escolars es torna a gestionar des de l'Economat i Càritas, i amb el suport de les persones voluntàries d'aquests serveis. Aquesta campanya és possible gràcies al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Garraf, Càritas i Creu Roja i que garanteix un àpat diari als menors d'edat de la comarca en situació de vulnerabilitat alimentària.

A nivell de comarca dle Garraf, aquesta campanya dóna suport a més de 1.300 infants amb vulnerabilitat alimentària durant aquest estiu, per tal de garantir-los una alimentació saludable a aquells infants i adolescents que poden estar en situació de vulnerabilitat pel que fa a l’alimentació, especialment per baix consum de productes frescos com verdura, fruita, carn, peix i làctics.

L’objectiu de la campanya és atendre infants i joves que durant els mesos de vacances poden estar en situació de vulnerabilitat pel que fa a l’alimentació, especialment per baix consum de productes frescos com verdura, fruita, carn, peix i làctics.

L' ECONOMAT

Durant tot el període de vacances escolars, l'Economat acull aquesta campanya estiuenca per reforçar l'alimentació de les famílies amb menors a càrrec, que tenen un nombre de punts extres per fill, els quals poden bescanviar per aliments en diferents lliuraments. Les famílies amb menors d'edat obtenen 80 punts extres per cada fill, que podran gastar en 4 lliuraments de 20 punts per fill durant tot l'estiu. Durant aquesta campanya s'ofereix a les famílies alguns productes que habitualment no són a l'Economat: més varietat de peix, carn fresca (pollastre i conill), croquetes, més varietat de fruita, embotits, làctics diversos o fruits secs.

Les dates d'entrega estan pensades per cobrir tot el període estiuenc. És per això que des de la Regidoria de Serveis Socials "es vol fer palès, un cop més, un agraïment especial a totes les persones voluntàries de Càritas a l'Economat que fan un esforç extraordinari per atendre aquesta campanya contra la vulnerabilitat alimentària en un període vacacional".

Des de l'any 2013, el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments d'Olivella, Canyelles, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes, Vilanova i la Geltrú impulsen conjuntament aquesta campanya, amb el suport de Càritas i Creu Roja. En total aquest estiu és dóna suport a més de 1.300 infants amb vulnerabilitat alimentària al Garraf.

MÉS INFORMACIÓ.