Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Aquest divendres 1 de desembre és el concert de "Clams Riu-te'n", a l'Auditori Eduard Toldrà. Si no tens la teva entrada... encara hi ets a temps. T'hi esperem !
Aquest grup de música va sorgir de l'èxit que va tenir el projecte Música per la Inclusió . El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat.

Clams va sorgir de l’èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió (www.facebook.com/musicaperlainclusio). El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col•lectiu. El grup està format per una dotzena d’alumnes de la Coral de l’Escola d’Educació Especial Mare de Déu de Montserrat, del Guinardó, i diversos músics de bandes de l’escena musical independent barcelonina (Pool, Maika Makovski, Teatre Magnètic, Mery Lemon, Clara Luna i Soon).

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l’any 2014 juntament amb el seu videoclip “A sobre d’un coet”. L’any 2015 van presentar el seu segon treball "Aigua i Pedra" enregistrat i mesclat  a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment ens presenten el seu tercer cd, Riu-te’n, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant de tots aquests anys com a banda.

Aquest concert s'inclou en la programació de l'any de les Bibliboteques Inclusives de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú que ha dedicat l’any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

El concert és aquest divendres 1 de desembre a les 20h a l'Auditori Eduard Toldrà. Les entrades es poden comprar a www.auditoritoldra.cat.

Preus: 6,00 € anticipada, 8,00 € a taquilla

Més informació al web de l'Auditori Eduard Toldrà.

Les ganes i l’art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dubte que neix de la seva energia única....” Albert Espinosa

Us hi esperem !!!