Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Al setembre s'inicia un nou grup de suport emocional i ajuda mútua per a persones cuidadores no professionals a VNG, un recurs de suport psicològic per evitar la soledat i disminuir l'estrès dels efectes de la sobrecàrrega familiar
Aquest servei es desenvolupa a càrrec de Serveis Socials municipals de l'Ajuntament de VNG amb el suport de la Diputació de BCN. No es planteja com un curs de formació, sinó que ofereix suport als cuidadors de persones adultes amb dependència per tal que puguin compartir experiències, coneixements i inquietuds. Les persones interessades per formar part del grup es poden adreçar a l'Equip d'Atenció a la Dependència de Serveis Socials.

Es tracta d'un espai de relació, de suport psicològic i d'intercanvi d'experiències i ajuda mútua entre persones cuidadores no professionals. No es planteja com un curs de formació, sinó que ofereix suport als cuidadors de persones adultes amb dependència per tal que puguin compartir experiències, coneixements i inquietuds. Durant les diferents sessions es generaran vincles de relació amb altres cuidadors i s'oferiran estratègies per gestionar les necessitats i conflictes.

El nou grup iniciarà les trobades dimecres 5 de setembre a la sala d'actes de la Plataforma Centre Multiserveis. Constarà de 16 sessions, que es faran cada dimecres de 10 a 11.30 h, sota la direcció d'una neuropsicòloga de l'ECOM, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física.

Les persones interessades en formar part del grup poden adreçar-se a l'Equip d'Atenció a la Dependència de Serveis Socials, a la Plataforma Centre Multiserveis (carrer Sant Josep 16-22) o bé trucar al 93-814 44 81. Les persones que hi participin s'han de comprometre a voler compartir la seva experiència amb altres persones que es troben en la mateixa situació, i a assistir a totes les sessions.

MÉS INFORMACIÓ.