Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / Àgora Equitat - Hivern 2018. Activitats que promouen la convivència i l'equitat a Vilanova i la Geltrú. T'hi vols apuntar ?
Xerrades, exposicions, formació, trobades, actes simbólics... L'Àgora pretén ser un marc de planificació de diferents activitats i una eina de coordinació i participació amb l'objectiu d'incloure la perspectiva de gènere a la nostra ciutat i fer avançar la nostra societat en la línia d'una major igualtat de valors entre homes i dones.

Podeu consultar la programació completa en el següent ENLLAÇ (dates, horaris, inscripció i localització)

- Tallers "Associacions en sintonia". Claus per comprendre les dinàmiques dins les associacions i eines per afavorir el consens.

- Taller Què hi puc fer ? Taller per aprofunidr en l'entramat de les relacions.

- Paternatge responsable. Taller adreçat a homes que han de ser pares. Espai per compartir experiències i per crear i desenvolupar subjectivitats masculines més implicades i co-responsables en les tasques parentals envers els seus fills i filles i envers les seves parelles.

- Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic. Mòdul C previst a la Llei d'Acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya. Aquest curs forma part del programa d’acollida a persones nouvingudes a la ciutat, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

- Equal pay day. Activitat per reivindicar la desigualtat salarial que existeix entre dones i homes, amb la lectura del Manifest Commemoratiu a càrrec de Rosa Gubianes, Cap de l’àrea bàsica policial del Garraf i Susana Villagrassa, presidenta de l’Associació de Talent Femení

- Exposició DONART al Centre d'Art Contemporani LA SALA.

- Dia Internacional de les Dones cridant a la vaga el 8 de març. Es dinamitzaran diferents activitats a la vila a càrrec de les entitats (La Frontissa, DID...)

- Xerrades-debat "Clixés de l'èxit; es juguen ja de de la infància ?"

- Presentació del llibre "Trascendir més enllà de l'Olimp".

- Presentació del llibre Perles cultivades, de Mercè Foradada

- Les dones hi eren! Una mirada femenina de la història del barri de Mar

.... i molt més ! consulteu la programació i reserveu a la vostra agenda ;-)