Esteu aquí: Inici / Idees en moviment / A VNG s'està treballant amb el Pla d'Igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i el Pla per la diversitat sexual i de gènere
La Regidoria de Convivència i Equitat està treballant en l'elaboració d'aquest pla amb la voluntat de continuar avançant amb polítiques d'equitat de gènere a la nostra ciutat. Per assolir aquest objectiu és imprescindible la participació de la comunitat (entitats, persones expertes, ciutadania ...), i la col·laboració d'altres institucions i agents del territori implicats. Per a l'elaboració dels dos plans, l'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú inicia enguany l'actualització del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i l'elaboració del primer Pla per la diversitat sexual i de gènere. Per a l'elaboració dels dos plans, l'Ajuntament compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de l'Associació Conexus.

La regidora de Convivència i Equitat, Teresa Llorens, ha volgut "agrair per avançat a totes les persones interessades en formar part dels grups de treball la vostra contribució a la defensa dels drets de les dones i de les persones LGTBI. Es tracta de treballar per la igualtat d'oportunitats real".

L'objectiu en un primer moment serà disposar d'una diagnosi de la nostra ciutat des del prisma del gènere, supervisat i validat pel grup de treball. Posteriorment, es recolliran les accions que formaran part de cadascun dels Plans, algunes compartides i d'altres específiques de cadascun.

Amb el convenciment que cal treballar en xarxa, posant en comú les reflexions i els sabers, s'anima totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l'elaboració d'aquests Plans a contactar amb l'Espai d'Equitat a equitat@vilanova.cat.