Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Habitatge

Famílies amb dificultats econòmiques

document d'explicació del procés d'execució hipotecària
Document on explica tot el procés d'execució hipotecaria, amb consells d'actuació en cas de patir un desnonament.
01/01/2025

Ciutadania i Participació

Població general

Compartim
L'any 2006, va començar com "Acollida familiar a les escoles" i des de llavors ha anat creixent i adaptant els continguts a les necessitats. Organitzat conjuntament per les escoles Aragai, Arjau, Canigó, Ginesta , Pasífae, Pompeu Fabra i Sant Jordi i l'ajuntament de la ciutat. Es tracta d'un espai de trobada setmanal obert a totes les famílies de les escoles participants que pretén crear vincles entre les persones; facilitar l'intercanvi de coneixements i experiències; fomentar la interculturalitat i afavorir el sentiment de pertinença a l'escola, a l'entorn més proper i a la ciutat en general fent ús de la llengua catalana.
31/12/2013

Ciutadania i Participació

Població general

Servei de mediació
La mediació és una eina que s'encarrega de fer del conflicte una oportunitat per avançar cap a l'acord i la millora de la convivència. La seva finalitat és facilitar que les parts implicades trobin la millor solució a la situació plantejada. A Vilanova i la Geltrú, des de l'any 2005, compten amb un Servei de Mediació. Aquest servei està format per professionals especialitzats en gestió del conflicte i també en pedagogia, treball social, psicologia i intercularitat. Ofereix atenció personalitzada, confidencial, àgil i gratuïta, oberta a tota la ciutadania.
31/12/2013

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Població general

Xarxa d'espais per la llengua
L'any 2006 l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, va promoure la creació de la Xarxa d'espais per la llengua amb la finalitat de: 1- Afavorir el coneixement de la llengua catalana i de l'entorn a totes les persones, especialment les nouvingudes. 2- Impulsar la llengua catalana com a llengua d'ús habitual entre la ciutadania. Aquest espai de coordinació està integrat per diferents entitats i serveis de la ciutat que ofereixen serveis i formació de català: Associació de Dones la Frontissa, Càritas Interparroquial, la Xarxa de Centres Cívics municipals, Creu Roja, l'Escola d'Adults Teresa Mañé, el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú i Serveis Educatius. Des del seu inici, la Xarxa du a terme, la coordinació i difusió de l'oferta de formació de la llengua catalana i campanyes anuals de sensibilització per a l'ús del català en les relacions socials.
31/12/2013

Ciutadania i Participació

Població general

Consell ciutadà per a la convivència
El Consell Ciutadà per a la Convivència, s'inicia l'any 2006. És un espai de sensibilització i participació obert a tots els organismes, entitats i persones que conformen la ciutat. Té per objectiu l'intercanvi d'opinions, propostes o suggeriments al voltant de la convivència. Es convoca bianualment, amb l'estructura següent: 1- Presentació d'un o diversos projectes que es duen a terme a la ciutat en l'àmbit de la convivència, bé sigui des de l'ajuntament o des d'altres entitats i institucions de la vila. 2- Conferència d'una persona experta en algun tema d'interès relacionat amb la convivència. 3- Debat obert.
31/12/2013

Habitatge

Ajuts a la rehabilitació d'habitatges
Amb aquesta convocatòria, l'Ajuntament vol reduir el nombre d'immobles desocupats del municipi, facilitant que s'hi puguin dur a terme les petites reformes o rehabilitacions necessàries per a que s'hi pugui entrar a viure que, sovint, les persones propietàries no poden executar pel seu compte. Per altra banda, aquest ajut permetrà oferir en lloguer aquests habitatges a preus assequibles mitjançant la Borsa de Mediació per al Lloguer Social, servei que l'Ajuntament ofereix gratuïtament des de l'any 2009 en virtut del conveni signat amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. El termini per sol·licitar les subvencions s'ha ampliat fins el 30 de juny de 2013.
30/06/2013

Ciutadania i Participació

Població general

Voluntariat social (Fes-te voluntari)
QUÈ ÉS EL VOLUNTARIAT SOCIAL? El voluntariat estimula la responsabilitat social dels ciutadans i contribueix a la resolució de les necessitats socials. Fonamenta la seva acció en els principis d'associació i participació democràtica, respecte a la dignitat, igualtat i llibertat de la persona. El voluntariat és una acció que desenvolupa una persona de forma totalment lliure, gratuïta i desinteressada.
01/01/2020

Habitatge

Població general

Oficina Local d'Habitatge
L'Oficina Local d'Habitatge (OLH) de Vilanova i la Geltrú és el punt d'atenció a la ciutadania en matèria d'habitatge de tot el municipi. Des de l'Oficina es pot realitzar qualsevol tràmit en matèria d'habitatge i realitzar totes les consultes que necessiti el ciutadà
31/12/2012

Treball i ocupació

Salut

Ciutadania i Participació

Gent gran

Persones amb dependència

Centre de dia Masbau
El centre de dia és un servei d'acolliment diürn que complementa l'atenció pròpia de l'entorn familiar, amb els objectius d'afavorir la recuperació i el manteniment de l'autonomia personal i social, mantenir la persona en el seu entorn personal i familiar en les millors condicions i proporcionar suport a les famílies en l'atenció a les persones grans dependents.
31/12/2012

Altres

Població general

Infància

Joventut

Adults

Gent gran

Dones

Famílies monoparentals

Persones aturades

Arts escèniques i musicals
Programació estable d'arts escèniques i música a l'Auditori Eduard Toldrà i Teatre Principal (descomptes i promocions)
31/12/2012