Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Treball i ocupació

Persones amb discapacitat

TIMOL- Treball inclusiu en el mercat ordinari laboral
El Projecte Timol és projecte d’inclusió laboral en empresa ordinària –no especial- de persones amb discapacitat intel·lectual que vulguin treballar.
31/12/2020

Treball i ocupació

Joventut

Zona-e: Programes de formació i Inserció
Els Programes de formació i inserció s'ofereixen a joves no ocupats, d'entre 16 i 21 anys, una via de segona oportunitat que els permeti reintroduir-se en el sistema educatiu per prosseguir estudis de formació professional i, alhora els facilita l'aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball amb millors possibilitats d'obtenir una ocupació qualificada i duradora. VILANOVA I LA GELTRÚ MODALITAT PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL (PTT) Pl. Casernes, s/n (Escola Municipal d’Art). Tel. 93 814 41 20. • Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic • Auxiliar de Fabricació mecànica i instal•lacions electrotècniques C. Unió, 81-87. Tel. 93 814 04 40. www.imet.cat • Auxiliar en muntatges d’instal•lacions elèctriques i d’aigua i gas • Auxiliar de muntatge i manteniment d’equips microinformàtiques PROGRAMA AUTORITZAT PEL DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT C. Unió, 81-87. Tel. 93 814 04 40. www.imet.cat • Especialitat variable anualment ESCOLA PIA VILANOVA Rbla. Sama, 114-116. Tel. 938 15 08 75. http://vilanova.escolapia.cat • Auxiliar d’arts gràfiques i serigrafia (Privat) SANT PERE DE RIBESANOVA AJUNTAMENT DE SANT PERE DE RIBES. MODALITAT PLA DE TRANSICIÓ AL TREBALL (PTT) C. Miquel Servet, 2, aulari blanc. Tel. 938 14 91 08. Les Roquetes. Públic (Departament d’Ensenyament) www.santperederibes.cat • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic • Auxiliar d'hoteleria: cuina i serveis de restaurant i bar INSTITUT CAN PUIG C. Joan Maragall, s/n. Tel. 938962318. Ribes. www.iescanpuig.com • Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic (Adaptat a educació especial) SITGES INSTITUT JOAN RAMON BENAPRÈS Camí de la Fita, s/n. Tel. 938 94 37 12 http://iessitges.xtec.cat • Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració
30/06/2015

Ciutadania i Participació

Altres

Població general

Subvencions municipals destinades a Entitats i Associacions per al 2015
Procediment de tramitació, tant per presentar les sol·licituds de subvenció de 2015, com per justificar les subvencions de l’any 2014, en concret:
12/04/2015

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Infància

Famílies amb dificultats econòmiques

Altres

Ajuts econòmics per activitats d'estiu per infants i adolescents: casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades
Propostes organitzades per l'època de les vacances d'estiu per infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú amb la intenció de potenciar l'educació en el lleure i convertir un temps d'oci amb un espai lúdic ple de possibilitats pedagògiques. Casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades.
17/05/2013

Altres

Persones amb discapacitat

Grup de pares i mares amb fills/es amb discapacitat
Programa: - El procés de la pèrdua - La negació i la culpabilització - Situació social, econòmica, laboral, organització del temps - Dificultat en la cura dels altres fills - Etc
23/12/2013

Habitatge

Altres

Complements per a titulars de pensió no contributiva que viuen en un habitatge de lloguer
Sol·licitud del complement per a titulars de pensió no contributiva que viuen en un habitatge de lloguer.
31/12/2013

Educació i Formació

Població general

Convocatòria: Projectes d'acció social i interculturalitat
A l'Obra Social "la Caixa", contribuïm al desenvolupament de projectes d'acció social i de foment de la convivència ciutadana intercultural que garanteixin la igualtat d'oportunitats per a totes les persones amb la finalitat de promoure una societat present i futura més justa i cohesionada.
15/05/2013

Treball i ocupació

Convocatòria: Inserció sociolaboral
La inserció al mercat laboral resulta un element clau per tal d'aconseguir la plena autonomia i realització de les persones. Donada la important incidència que té l'atur en aquests moments a la nostra societat, l'Obra Social impulsa projectes d'inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social.
17/04/2013