Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Salut

Adults

Espai d'esmorzar Cafè Caliu
Espai diürn, obert tots els dies de l'any, on les persones que es troben en situació o risc d'exclusió social puguin fer-ne ús. Els seus objectius són: Oferir un esmorzar sa i equilibrat a persones que es trobin en situació o risc d'exclusió social durant tots els dies de l'any. Potenciar un espai d'interacció que permeti una atenció i intervenció directa, competència pròpia del tècnics d'Integració Social, amb les persones usuàries. Crear un espai obert a la participació ciutadana, d'institucions i entitats públiques o privades que vulguin col.laborar de forma directa o indirecta amb Cafè Caliu. L'espai Cafè Caliu disposarà d'un horari fix i es dividirà en tres grans blocs: L'elaboració i preparació de l'esmorzar i de l'espai de menjador La realització de l'esmorzar I l'espai del Caliu
31/12/2014

Població general

Apropa't: Taller de llengua i entorn al barri de Mar.
El curs té com a objectiu millorar el nivell de comprensió i expressió oral en català (vocabulari i expressions bàsiques per al desenvolupament diari i quotidià), el coneixement de temes relacionats amb el mon mariner i la pesca, i també donar a conèixer i facilitar informació sobre recursos i serveis municipals. Aquesta activitat té com a objectiu afavorir l’autonomia personal i la relació amb la comunitat.
13/06/2014

Altres

Salut

Persones amb discapacitat

Altres

Sant Joan actua
Espai d'oci destinat a joves i adults amb discapacitat (psíquica, física i/o sensorial). L'activitat es realitza els diumenges a la tarda i té com a objectiu principal proporcionar un espai d'oci per a les persones amb discapacitat. Totes les activitats que es realitzen són programades a través dels suggeriments dels participants fomentant d'aquesta manera el seu poder de decisió.
31/12/2015

Altres

Persones amb discapacitat

Altres

El Local
Espai polivalent destinat a satisfer les necessitats, els interessos i els gustos. Un espai propi on poder gaudir de les estones de lleure i interrelacionar-se amb altres companys. Un punt de trobada on aprendre informàtica, jugar a jocs de taula, llegir, on fer el que més t'agrada.
31/12/2014

Altres

Salut

Persones amb discapacitat

Teatre / Ball i Expressió corporal / Expressió artística i creativitat
Activitats programades fora d'horari escolar i laboral. A través d'aquestes activitats es pretén treballar aspectes físics, psíquics, emocionals, de creativitat, etc.
31/12/2015

Altres

Persones amb discapacitat

Tallers i xerrades per famílies
Tallers i xerrades organitzades de manera esporàdica i amb uns objectius clars i específics en funció de les demandes i preferències de les mateixes famílies.
31/12/2014

Altres

Persones amb discapacitat

Centre Josep Orgué
El centre Josep Orgué atén les consultes de persones, entitats i professionals per la millora de l'autonomia personal, el foment de la igualtat d'oportunitats i l'accessibiltat universal.
31/12/2014

Treball i ocupació

Persones amb discapacitat

Associació de persones amb discapacitat del Garraf
Associación per a la promoció de la inserció laboral de les persones amb discapacitat de la comarca del Garraf. Ofereixen els següents recursos a les persones que volen fer recerca de feina: Acollida i orientació. Les persones interessades que arribin a l’associació faran una primera entrevista amb un membre de l’entitat. Pla de treball individual. Aquest document contindrà les diferents accions que es proposen en l’itinerari personal. Formació. Es proposaran les accions formatives que s’adaptin a les necessitats dels usuaris. Recerca de feina. Es plantejaran accions individuals (o en grup) que ajudin a planificar la recerca de feina. Encaix d’ofertes i demandes. En el moment en el que es detecta que una oferta de treball encaixa amb el perfil d’un dels nostres usuaris, se li informarà de totes les condicions i es farà un recolzament en la preparació de l’entrevista.
31/12/2014