Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Salut

Adults

Espai d'esmorzar Cafè Caliu
Espai diürn, obert tots els dies de l'any, on les persones que es troben en situació o risc d'exclusió social puguin fer-ne ús. Els seus objectius són: Oferir un esmorzar sa i equilibrat a persones que es trobin en situació o risc d'exclusió social durant tots els dies de l'any. Potenciar un espai d'interacció que permeti una atenció i intervenció directa, competència pròpia del tècnics d'Integració Social, amb les persones usuàries. Crear un espai obert a la participació ciutadana, d'institucions i entitats públiques o privades que vulguin col.laborar de forma directa o indirecta amb Cafè Caliu. L'espai Cafè Caliu disposarà d'un horari fix i es dividirà en tres grans blocs: L'elaboració i preparació de l'esmorzar i de l'espai de menjador La realització de l'esmorzar I l'espai del Caliu
31/12/2014

Habitatge

Altres

Alberg de persones sense sostre (Tarragona)
L'alberg de Tarragona, gestionat per la Fundació Bonanit, fa suport a situacions fràgils sense sostre. L'alberg consta de 5 habitacions, lavabos, sala d’estar, sala de taquilles i sala amb rentadora i sala amb rentadora i secadora de roba. Les persones que arriben a la casa són derivades pels serveis socials de l’Ajuntament o per altres entitats. Gestionat per voluntaris i professionals.
31/12/2014
Tall d'alfabetització digital per la recerca de feina
Curs adreçat a persones en situació d’atur i que volen adquirir coneixements en relació a les eines informàtiques per a trobar feina.
08/04/2014

Educació i Formació

Treball i ocupació

Població general

31/12/2014

Economia i renda

Habitatge

Guia resum de bonificacions i ajuts Ordenances fiscals 2015 Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
BONIFICACIONS I AJUTS FISCALS DE L'AJUNTAMENT DE VILANOVA I LA GELTRÚ. Guia resum de bonificacions i ajuts. Ordenances fiscals 2015
31/12/2015

Educació i Formació

Adults

Joventut

Formació Professional Ocupacional. Curs 2014-2015
Formació per a l'aprenentatge d'un ofici o una professió. La majoria dels cursos inclouen una estada de pràctiques en empreses. Representen un ventall d'oportunitats per adquirir o renovar coneixements i habilitats que permetran posicionar-nos millor en el mercat de treball. Diferenciem dos tipus d'accions: les de formació adreçades a l'obtenció de certificats de professionalitat, i les altres accions formatives.
30/06/2015

Salut

Infància

Adults

Cicle de xerrades sobre infància de 0 a 3 anys
Des del CDIAP Garraf us proposem un cicle de xerrades informatives adreçades a famílies i als diferents professionals relacionats amb la petita infància. En aquest espai trobareu resposta als dubtes que us van sorgint i podreu aprofundir més sobre el desenvolupament infantil, amb l'objectiu d'aportar-vos eines que us ajudin a resoldre qualsevol situació que us pugueu trobar.
28/03/2014

Treball i ocupació

Joventut

Programa Joves per l’Ocupació
Inscripcions obertes del 18 de desembre de 2013 al 13 de gener de 2014, ambdós inclosos. Activitats auxiliars de comerç: Operacions auxiliar en el punt de venda – Preparació de comandes - Manipulació i moviment amb transpalets i carretilles manual i teoria i pràctica per l’obtenció del carnet de carretorner Atenció bàsica al client – Formació complementaria. Operacions bàsiques de cuina: Aprovisionament, preelaboració i conservació culinaris - Elaboració culinària bàsica - Conceptes bàsiques de dietètica i nutrició – Formació complementaria. Auxiliar d’estètica: Higiene i seguretat aplicades en centres de bellesa Microorganismes – Tractament estètics bàsics d’ungles – Mans i ungles – Patologia de les ungles – Útils i cosmètic utilitzat en manicura i pedicura – Organització del servei – Procés de manicura i pedicura - Depilació mecànica i decoloració del borrissol El Pel - Aparells i estris utilitzats en la depilació mecànica. Conservació i manteniment - Cosmètics per a la decoloració del borrissol la depilació mecànica – Atenció i protecció del client i del professional – Tractament estètic del color del borrissol – Tècniques depilatòries – Seguretat i higiene en el processos de decoloració i depilació - Maquillatge – Harmonies del color – Equip de maquillatge - Mètodes d’aplicació de productes cosmètics decoratius – Processos de maquillatge. Formació complementaria.
14/05/2014

Altres

Altres

Servei on line d'assessorament sobre discapacitat
El Servei on line té com a objectiu resoldre dubtes o qüestions que no figurin a la Guia on line de recursos per a la discapacitat publicada per la Diputació de Barcelona com a eina de suport per a professionals dels ens locals.
31/12/2013

Altres

Altres

Guia on line de recursos per a la Discapacitat
La Guia on line de recursos per a la Discapacitat conté informació actualitzada dels recursos públics i privats adreçats a les persones amb discapacitats: ajuts i prestacions econòmiques, serveis bàsics i especialitzats, serveis de salut d'atenció primària i especialitzada, recursos educatius, etc.
31/12/2013