Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Salut

Població general

Persones amb malaltia mental

Espai Sitúa't Vilanova i la Geltrú
Servei d'atenció a famílies -SAF- i d'nformació, assessorament i acompanyament a la salut mental obert a tota la ciutadania.
01/01/2030

Treball i ocupació

Joventut

Tria i forma't
Aquest és un programa ocupacional de Creu Roja adreçat a joves de 16 a 30 anys on es combina la formació amb la possibilitat que el pas dels joves per l'empresa acabi amb un contracte.
31/12/2015

Economia i renda

Habitatge

Salut

Població general

OMIC. Oficina Municipal d'Informació al Consumidor
Servei municipal a consumidors i usuaris que assessoren sobre diferents drets de consum i gestió de reclamacions. L'OMIC defensa els drets següents: la protecció de la salut i seguretat; la protecció d'ingressos econòmics; la informació i educació en matèria de consum; la presentació, la consulta i la participació; la protecció jurídica i la reparació en danys, i la defensa de l'ambient i de la qualitat de vida.
31/12/2020

Altres

Salut

Persones amb discapacitat

Altres

Casal d'Estiu
Activitats per a persones amb discapacitat (psíquica, física i/o sensorial) i sense. Les activitats es realitzaran de dilluns a divendres en horari de matí durant el mes de juliol. Les activitats seran de tipologia variada però estaran adaptades a les necessitats específiques del grup.
31/07/2015

Salut

Educació i Formació

Treball i ocupació

Persones amb malaltia mental

Taller d'Horticultura
L'AFAMMG cultiva una petita parcel·la dels anomenats horts urbans municipals, al jardí de la Masia Nova. El taller d'horticultura té finalitats educatives i terapèutiques i es concep con un espai de teràpia social, d'educació i formació. Aquest hort de teràpia social es cultiva sota els criteris del programa municipal Xarxa d'Horts socials existents a VNG, d'agricultura ecològica i respecte pel medi ambient, i la seva producció anirà destinada a l'autoconsum. S'ha demostart que l'horticultura com a teràpia social té nombrosos beneficis cognitius, psicològics, físics i socials.
30/12/2020

Altres

Persones amb discapacitat

Programa d’Ajudes d’Atenció Social per a Persones amb Discapacitat (PUA 2015)
Aprovació de bases i obertura de convocatòria per a la concessió dels ajuts del Programa d'atenció social a les persones amb discapacitat per a l'any 2015.
10/05/2015

Treball i ocupació

Població general

Programa d'activació per l'ocupació
Aquest programa té com objectiu facilitar la reinserció laboral a desocupats de llarga durada amb càrregues familiars i amb gent gran amb dificultats de col·locació a través de la combinació de mesures d'orientació, formació, requalificació i/o reconeixement de l'experiència laboral i de protecció de forma personalitzada. Es tracta d'un conjunt de mesures específiques i extraordinàries de caràcter temporal, adreçat a persones desocupades de llarga durada que compleixin els requisits especificats.
15/04/2016

Educació i Formació

Infància

Centre de Mediació Social de Creu Roja
El projecte del Centre de Mediació Social és un projecte en el qual infants d'entre 6 i 12 anys realitzen activitats educatives i de reforç escolar 2 dies a la setmana. Aquest és un dels projectes nous d'atenció a la infancia i les famílies.
31/12/9999

Salut

Gent gran

Atenció a la dependència (REMS)
Projecte d'atenció integral a persones grans amb inici de deteriorament cognitiu i/o físic lleu i moderat. Aquest és un projecte que reforça i estimula la memòria i la salut de les persones grans per a millorar la seva qualitat de vida, alhora que donar suport a les famílies.
31/12/2015

Educació i Formació

Infància

Joventut

Persones amb discapacitat

Ajuts per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu
Ajuts individualitzats convocats pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs 2014-2015.
30/09/2014