Esteu aquí: Inici
Mapa de recursos

Resultats de la cerca

128 elements coincideixen amb el vostre criteri de cerca
Filter the results.
Tipus d'elementNous elements des deOrdena per rellevància data (més recent primer) alfabèticament vigencia

Treball i ocupació

Convocatòria: Inserció sociolaboral
La inserció al mercat laboral resulta un element clau per tal d'aconseguir la plena autonomia i realització de les persones. Donada la important incidència que té l'atur en aquests moments a la nostra societat, l'Obra Social impulsa projectes d'inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat social.
17/04/2013

Educació i Formació

Població general

Convocatòria: Projectes d'acció social i interculturalitat
A l'Obra Social "la Caixa", contribuïm al desenvolupament de projectes d'acció social i de foment de la convivència ciutadana intercultural que garanteixin la igualtat d'oportunitats per a totes les persones amb la finalitat de promoure una societat present i futura més justa i cohesionada.
15/05/2013

Habitatge

Altres

Complements per a titulars de pensió no contributiva que viuen en un habitatge de lloguer
Sol·licitud del complement per a titulars de pensió no contributiva que viuen en un habitatge de lloguer.
31/12/2013

Treball i ocupació

Educació i Formació

Població general

Adults

Joventut

Persones amb discapacitat

Persones amb malaltia mental

Persones immigrades

Persones aturades

IMET. Institut Municipal d'Educació i Treball
L'Institut Municipal d'Educació i Treball és un organisme autònom creat per l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Que ofereix els serveis d'Educació, Treball i l'Escola de Formació Aeronautica de Vilanova i la Geltrú (EFAV).
31/12/2030

Ciutadania i Participació

Salut

Persones amb malaltia mental

Persones amb discapacitat

Club Social del Garraf
El Club Social del Garraf es un servei d'integració comunitària per a persones amb problemes de salut mental. Mitjançant la realització d'activitats de lleure tractem de trencar l'aïllament i afavorir les relacions socials dels socis del Club.
01/01/2030

Altres

Persones amb discapacitat

Grup de pares i mares amb fills/es amb discapacitat
Programa: - El procés de la pèrdua - La negació i la culpabilització - Situació social, econòmica, laboral, organització del temps - Dificultat en la cura dels altres fills - Etc
23/12/2013

Ciutadania i Participació

Educació i Formació

Infància

Famílies amb dificultats econòmiques

Altres

Ajuts econòmics per activitats d'estiu per infants i adolescents: casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades
Propostes organitzades per l'època de les vacances d'estiu per infants i adolescents de Vilanova i la Geltrú amb la intenció de potenciar l'educació en el lleure i convertir un temps d'oci amb un espai lúdic ple de possibilitats pedagògiques. Casals, colònies, activitats esportives, campaments i estades.
17/05/2013

Educació i Formació

Joventut

Projecte FAR
El Projecte Far va adreçat a nois i noies de 3r i 4t curs d'Educació Secundària Obligatòria (ESO) que plantegen dificultats en l'aprenentatge, desmotivació, inconstància en el seguiment del ritme establert i perill d'absentisme acadèmic i que precisen d'actuacions individualitzades i adaptacions curriculars per a la seva integració escolar, social i laboral. Aquest projecte, combina la formació a l'Institut amb activitats pràctiques, mitjançant el desenvolupament de diferents oficis dins l'empresa ordinària.
31/12/2030

Habitatge

Joventut

Persones amb discapacitat

Dones

Famílies amb dificultats econòmiques

Famílies monoparentals

Altres

Prestacions per al pagament del lloguer 2013
Aquestes prestacions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya estan adreçades a persones que tinguin dificultats per a pagar el lloguer, que siguin titulars de contractes no superiors als 600€, per la demarcació de Barcelona. La prestació per al pagament al lloguer és un ajut per fer front al pagament del lloguer destinat a famílies o unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats. És una prestació que s'atorga per un any, amb possibilitat de renovació de la prestació en els casos que fixa la normativa.
01/07/2013

Ciutadania i Participació

Infància

Recollida joguines usades
Recollida de joguines usades en BON ESTAT, especialment en l'època de Nadal
15/01/2100